torsdag 13. september 2012
Lenge siden sist
›
Til de som lurer, nå er snart tiden inne for å bli mer aktiv på bloggen. Har brukt sommeren til å være med venner og familie på både ferier ...
fredag 23. mars 2012
Konditori Sebastien Bruno og Pascal i Oslo
›
Etter å ha vandret rundt på Briskeby/Frogner i Oslo har det slått meg at denne delen av hovedstaden minner mye om Paris. Gatene, butikkene, ...
Japo Sushi i Oslo
›
I vinterferien hadde vi besøk av min kjære mor. Uka kan bli lang og drøy om man ikke finner på noe, så vi dro henne med oss til Oslo for en ...
Kylling rullade, en eksperimentell kveld, samt en tur til Fredrikstad
›
For snart 2 uker siden besøkte vi min kjæres onkel, Vidar. Han er verdens flotteste fyr og like gammel som meg, så heretter kaller vi ham en...
torsdag 22. mars 2012
Solstrand hotell
›
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har besøkt veldig mange norske hotell. Likevel har jeg da noen på repertoaret. Så langt kan jeg med hånde...
Fridays restaurant i Bergen
›
Vi har vært noen turer til denne restauranten noen ganger nå. Stedet har nærmest blitt stamstedet vårt når vi er på ferie i Bergen. Det er s...
1 kommentar:
Deilige sjokolade muffins
›
Nå er det evig lenge siden jeg har bakt noe. Etter at samarbeidet med Petra ble avsluttet har jeg liksom ikke helt funnet gnisten til å fort...
2 kommentarer:
torsdag 8. mars 2012
Steketemperaturer kjøtt
›
Å forberede biff er en lett og perfekt middag for mange. Alt du trenger er å gni den inn med krydder og sette i et steketerm...
1 kommentar:
Nyttig informasjon om råvarer
›
Jeg fant et par sider på nettet som hadde en del nyttig informasjon. En noe redigert utgave følger under Råvarer Det brukes mange råvarer...
Mål og vekt tabeller, linker
›
Det finnes en mangde sider hvor mål og vekt omtales. Det blir altfor mange innlegg her om jeg skal kopier dem alle. Her er derfor noen linke...
›
Startsiden
Vis nettversjon