onsdag 26. januar 2011

Triple Chocolate Chip Cookies

Triple Chocolate Chip Cookies fra BrownEyedBaker
Ca 32 kaker

Målene er etter US standard, men dere finner omregnere på både temepratur og mål lengst ned på forsiden av bloggen min.
3 kopper hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
¼ salt
3 pinner usaltet smør, myknet
¼ kopper sukker
1 ¼ kopper pakket lys brunt sukker
2 egg
1 ss vaniljesukker
1 ½ kopper havregryn
1 kopp semi-søt sjokolade chips
1 kopp melkesjokolade chips
½ kopp hvit sjokolade chips
1. Juster underveis i ovnens stativer, begynn i øvre, så midtre og til slutt nedre posisjon. Forvarm ovnen til 350 °. Bruk bakepapir

2. I en medium bolle, visp sammen mel, bakepulver, natron og salt. Sett til side.

3. I en stor bolle, miks fløte sammen med smør, sukker og brunt sukker. Pisk inn eggene ett om gangen, bland godt etter hvert egg. Bland i vaniljesukker.

4. Hell gradvis i mel blandingen, miks kun til deigen er blandet. Ikke overmix.

5. Med en stor tresleiv eller slikkepott, røres i havregryn, etterfulgt av sjokoladebiter.

6. Ved hjelp av en stor kake scoop (evt is scoop)  lag baller på 2 oz størrelse, sett kakene på bakepapir om lag 2 inches fra hverandre (ca 9 på hvert ark).

Bake til kakene er svakt brunet og satt på utsiden, men likevel myk og puffy i midten, ca 14 minutter, roter kakebrettene forfra og bakover og topp til bunn halvveis gjennom steketiden.  Avkjøl kakene helt på bakepapiret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar