onsdag 7. mars 2012

Leilas saltede pizza snurrer



Pizzasnurrer er den perfekte drink tilbehør. Ansjos og feta ost bidrar til den gode salt smaken. Når du skjærer rullen, er det lett at snurrene blir for komprimert og langstrakt. Bruk derfor en skarp taggete kniv og skjær gjennom rullen.
 

En batch pizzadeig (surdeig av hvete)
2 fedd hvitløk
0,5 potte fersk oregano
0,5 potte rosmarin
2 stk ansjosfiléer
100 g mykt smør
1 ss honning
60 g parmesan
100 g fetaost

Vann til pensling
Flake salt

Gjør dette


  1. Lag pizzadeig etter oppskriften og la den heve.


  2. Forvarm ovnen til 250 grader.


  3. Klem hvitløksbåter, finhakket oregano og rosmarin og knus ansjosfiléene. Bland med mykt smør og finrevet parmesan og smuldret fetaost.


  4. Kjevle ut deigen til en tynn rektangel.


  5. Spre kryddersmøret over deigen.


  6. Børst en liten kant av den ene siden med litt vann.


  7. Kjevle deigen til en stram rull fra den andre langsiden.


  8. Skjær deigen i tynne skiver med en skarp kniv og legg snurrene en stekeplate med bakepapir. Det skal være nok til veldig mange snurrer.



  9. Dryss med salt flakes.


10. Bak snurrene gylne i midten av ovnen i ca 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar