Petra er så snill at hun baker bunnen for meg, men resten gjør jeg selv.
Jeg hentet kakebunnen og den ble høy og fin. Petra er virklig flink til å bake kakebunner. Hun har kombinert to tyske oppskrifter og fant dermed den magsike blandingen. Jeg skal nok få meg et lynkurs snart slik at hun skal slippe å bake hovedingrediensen for meg fremover.
Jeg fylte kaken med rørte bringebær, ferske bringebær og vanlig krem etter min nabos ønske. Dekket den med grønn marsipan og dekorerte med royal icing. Vannet er også laget av icing, men en litt mer flytende utgave. Sanden er knuste kjeks. Golfutstyret er dessverre juks, av plast kjøpt hos Cacas i Oslo.
Håper og tror at jubilanten likte kaken.
Hei Anne
SvarSlettJeg satt ved siden av deg på kurset hos Villa perlesukker på søndag :-) Skjønte deg var deg ut fra kommertaren din på bloggen hos Anne Brith når hun hadde lagt ut bilder av kakene. Så mye fint du lager!
Hilsen Gro
Tusen takk skal du ha Gro. Jeg prøver. kjempeflott kurs da. Koste meg veldig. Det ble så mange flotte og unike kaker etterhvert. Du har ikke en blogg du da?
SvarSlettNei har ikke det, men om du vil kan du gjerne legge meg til på facebook om du er der?
SvarSlettJeg legger ut bilder av mine kaker der!
Du finner meg hvis du søker på Gro Biseth Axelsen
:-)