fredag 6. mai 2011

Konfirmasjonen til Stian, vår nevø, nærmer seg

På søndag skal nevøen vår stå konfirmant. Jammen går tiden fort. Er ikke så lenge siden han var en herlig liten rakker som fant på masse rart. Nå er han en flott kar som er snill og omgjengelig. Vi håper at de neste årene farer pent med ham og ta han får til det han drømmer om.
Som tante er det jo en selvfølge at jeg stiller opp med en kake eller fire og disse skal lages på lørdag. Petra, som den flotte venninnen hun er, hjelper meg heldigvis. Alltid kjekt å være to.
Vi har startet med å lage røde roser som ser så der ut, mobiltelefoner og blå fantasi blomster. Rosene skulle vært dyp røde, men det gikk ikke for jeg har selvsagt ikke kjøpt riktig farge. Må nok øve mer på fargebruk fremover. Faktisk ikke så lett som det høres ut som. Ikke minst er det tidkrevende.
Konfirmanten bestilte en marsipankake som skal være noenlunde tradisjonell og en sjokoladekake som skal være spesiellt for ham, rent utseendemessig. Den skal pyntes i gotisk stil, så dere får følge med. Kan jo bli interessant dette...;-)

2 kommentarer:

  1. Lykke til med prosjektene :-) Blir spennende å få se resultatet! Farger er ikke lett nei, og det er utrolig tidkrevnde å arbeide fargen inn i massene! Rene treningsøkta :-)
    Mvh Gro

    SvarSlett
  2. Hei hei!

    Ja, du skal snart få se resultatet. legger inn resultatet nå. Må si oss relativt fornøyde med jobben. Fikk masse skryt i alle fall. :-)

    SvarSlett