fredag 25. februar 2011

Omsider fikk pusen, hunden, hesten og Ludvik et hjem

Tdligere laget jeg og Petra noen figurer som skulle has på noen kaker. Kakene ble råelig greie og mottakerne virket fornøyde. Her kommer bildene:
Ida's besteforeldre feiret sitt diamantbryllup, så da var det flott at karoline hadde en stor diamant som kunne være midtpunktet på kaken. Kaken ble veldig godt mottatt av jubilantene.

Sofie sin dyrekake ble som hun hadde bestilt den. Hun ble fornøyd og kaken ble tatt med hjem for å nytes på selveste morsdagen.


Ida sin bursdag ble litt glemt i oppstusset med feiring av Sofie og diamantbryllupet, men kake måtte hun jo få. Dermed fikk hun kaken på morsdagen i stedet. Dessverre kom navnet hennes for langt ut mot høyresiden, men men...
 For de av dere som lurer på hvorfor hun valgte Ludvig, så er det en lang historie. For å gjøre den kort, så ble dette kallenavnet hennes på skolen. Hun gikk alltid med en sekk, hadde hockeysveis og tuslet rundt sitt bedagelige tempo, som jo også Ludvig er kjent for. Så i stedet for å ta det som en fornærmelse som sikkert mange andre ville gjort, så syntes hun heldigvis det var morsomt. Flåklypa har jo alltid vært en favoritt hos Ida så Ludvig er henne kjær. Hun er i dag den stolte eier av omtrent alt av Ludvig produkter. Alt fra sengetøy, tepper, pysjamasbukse til Ludvig bamse og dusjforheng mm. En lang liste etterhvert!  Kaken ble det siste tilskuddet på listen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar