fredag 25. februar 2011

Reaperracing kaken er omsider laget

Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skulle jeg og min venninne lage en kake til sjefen hennes. Han hadde et ønske om et spesiellt motiv, nemlig logo fra Reaperracing. I går dro jeg altså hjem til Petra hvor hun hadde gjort ferdig motivene, så denne kaken er 90% hennes fortjeneste. Jeg hjalp til med fyll og smørkrem samt å feste motivene, men det er jo slikt alle kan få til. Så Petra, jeg tar hatten av for deg. Du er fantastisk dyktig!!!

Her er Petra i aksjon.

Fabelaktig resultat synes nå jeg.

Noen små feil er der nå imidlertid. Fondanten var gjerne litt i tørreste laget, eller så jobbet vi for tregt. Hjørnene ble ikke helt fine. Noen som har noen tips? I tillegg skulle vi farge fondanten vært svart, men det ble helt umulig å få til. Dermed pulverfarget vi et litt røft utseende i stedet. Fungerte jo det.


1 kommentar:

  1. Så nydelige kaker du lager :-). Krydderboksene kjøpte jeg i en liten interiørbutikk i Spydeberg. Jeg har også sett merket på Oslo City i 3. etg der de selger mange skilt. Ellers så står det et tlf nr under boksene til Børscompagniet du kan ringe: 38 07 90 30. Lykke til.

    SvarSlett