fredag 21. oktober 2011

Lier kultur skole

I vår skulle Karoline og hip hop gruppen ha danseoppvisning sammen med resten av Lier kulturskole. I den forbindelse lagde jeg og Petra en kake som skulle inneholde alle elementene av fremvisningen. Kaken ble rimelig stor til slutt, så det å manøvrere den inn og ut av bilen var litt av et prosjekt. Kaken ble nå levert til riktig tid og Karoline og alle de andre virket nå rimelig forønyd. Skulle vi endret på noe må det være skillearkene mellom alle scenene. Vi prøvde oss med fondant og andre ting uten hell. Til slutt slapp vi opp for tid og måtte lage det av papir. Ser amatørmessig ut, men det er jo det vi er da, amatører. :-)

Av diverse grunner har forresten Petra og jeg avsluttet vårt samarbeid, så dette ble vår siste kake gjort i felleskap.

Scenen til venstre skulle illustrere sangen Send in the clowns og musikalen Annie. Til høyre musikalen Chess og Fame. Selve scene, den svate boksen, er en pappeske overtrukket med fondant. Selve kaken er den hvite massen rundt scenen. Inni er det sjokoladekake.

Scenen til venstre skal illustrere kunst delen. En del av elevene hadde vært riktig så flinke til å lage figurer og annet flott kunst. Apene er fra Jungelboken.
Alle elevene var superflinke i å fremføre alle deler av showet. Vi var riktig så stolte av jenta vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar