Den mest søte og fantastisk velsmakende pizza er en variant av en klassiske dessert, Gino, men med masse friske bringebær. Den hvite sjokoladen blir full av smak i ovnen. Den blir sprø og passer perfekt til bærene.
Gjør dette
1. Lag pizzadeig etter hvetesurdeig grunnoppskriften.
2. Forvarm ovnen til 250 grader.
3. Kjevle ut deigen tynn og spred et lag av ricotta ost.
4. Strø bringebær over pizzaen.
5. Hakk sjokoladen grovt og dryss den og den rå sukker over bærene.
6. Stek i midten av ovnen i 5-10 minutter.
7. Dryss pizzaen med melis og pynt med frisk basilikum, serveres med vaniljeis.
1. Lag pizzadeig etter hvetesurdeig grunnoppskriften.
2. Forvarm ovnen til 250 grader.
3. Kjevle ut deigen tynn og spred et lag av ricotta ost.
4. Strø bringebær over pizzaen.
5. Hakk sjokoladen grovt og dryss den og den rå sukker over bærene.
6. Stek i midten av ovnen i 5-10 minutter.
7. Dryss pizzaen med melis og pynt med frisk basilikum, serveres med vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar