torsdag 27. januar 2011

Guide til farger

Guide til farger

Når skal du bruke pastafarger og når skal du bruke pulverfarger? Her får du forklaringen.





Pastafarger
Pastafarger er de mest brukte fargene, og brukes til å farge marsipan, fondant og alle typer icing/smørkrem.

Pulverfarger
  • kan tørrbørstes på blomster i marsipan, sukkerpasta, fondant, osv. På denne måten kan du lage opp f.eks hvite roser og bruke sarte pulverfarger bare i kantene på blomsten. Gir flotte kontraster og et mer ekte resultat.
  • kan gi farge til alt du trykker ut av silikonformer, f.eks fra Karen Davies. Dette gir et mye bedre resultat enn om man til sammenligning maler på med vanlig pastafarge.
  • kan blandes med sprit og brukes til å male med. (Mandelessens kan også brukes.)
  • kan brukes til å farge hvit sjokolade.
Norske Konditorfarger
  • naturlig fremstilt
  • laget på planter og grønnsaker, og kan derfor inneholde smak
  • mindre konsentrert enn pastafarger, men mer konsentrert enn de som finnes i dagligvare butikker
Denne informasjonen er hentet fra Cacas sine nettsider

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar