Guide til farger
Når skal du bruke pastafarger og når skal du bruke pulverfarger? Her får du forklaringen.
|
Pastafarger Pastafarger er de mest brukte fargene, og brukes til å farge marsipan, fondant og alle typer icing/smørkrem. |
|
Pulverfarger
- kan tørrbørstes på blomster i marsipan, sukkerpasta, fondant, osv. På denne måten kan du lage opp f.eks hvite roser og bruke sarte pulverfarger bare i kantene på blomsten. Gir flotte kontraster og et mer ekte resultat.
- kan gi farge til alt du trykker ut av silikonformer, f.eks fra Karen Davies. Dette gir et mye bedre resultat enn om man til sammenligning maler på med vanlig pastafarge.
- kan blandes med sprit og brukes til å male med. (Mandelessens kan også brukes.)
- kan brukes til å farge hvit sjokolade.
|
| Norske Konditorfarger
- naturlig fremstilt
- laget på planter og grønnsaker, og kan derfor inneholde smak
- mindre konsentrert enn pastafarger, men mer konsentrert enn de som finnes i dagligvare butikker
|
Denne informasjonen er hentet fra Cacas sine nettsider
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar