Ingredienser
- 5 plate gelatin
- 2 egg
- 4 ss sukker
- 1 sitron , saft og revet skall av
- 2 ss sukker
- 2 ss revet sitronskall
- 4 dl TINE Kremfløte
- Fyll:3 dl jordbær
Slik gjør du
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca 5 minutter.
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sitronsaft og sukker, rør til sukkeret er oppløst. Klem vannet ut av geleatinen og smelt den i 1/2 dl kokende vann. Bland med sitronsaften.
Visp kremfløten til luftig krem og bland forsiktig med eggedosisen. Hell sitron/gelatinblandingen i eggedosisen. La fromasjen bli litt stiv.- Del noen jordbær i biter og legg i bunnen av glassene. Fordel fromasjen over og la stå i kjøleskapet 4-5 timer, gjerne natten over.
Ved servering:
Pynt med strimlet sitron- og gjerne også limeskall.
Tips:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar