Triple Chocolate Chip Cookies fra BrownEyedBaker
Ca 32 kaker
Målene er etter US standard, men dere finner omregnere på både temepratur og mål lengst ned på forsiden av bloggen min.
3 kopper hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
¼ salt
3 pinner usaltet smør, myknet
¼ kopper sukker
1 ¼ kopper pakket lys brunt sukker
2 egg
1 ss vaniljesukker
1 ½ kopper havregryn
1 kopp semi-søt sjokolade chips
1 kopp melkesjokolade chips
½ kopp hvit sjokolade chips
1. Juster underveis i ovnens stativer, begynn i øvre, så midtre og til slutt nedre posisjon. Forvarm ovnen til 350 °. Bruk bakepapir
2. I en medium bolle, visp sammen mel, bakepulver, natron og salt. Sett til side.
3. I en stor bolle, miks fløte sammen med smør, sukker og brunt sukker. Pisk inn eggene ett om gangen, bland godt etter hvert egg. Bland i vaniljesukker.
4. Hell gradvis i mel blandingen, miks kun til deigen er blandet. Ikke overmix.
5. Med en stor tresleiv eller slikkepott, røres i havregryn, etterfulgt av sjokoladebiter.
6. Ved hjelp av en stor kake scoop (evt is scoop) lag baller på 2 oz størrelse, sett kakene på bakepapir om lag 2 inches fra hverandre (ca 9 på hvert ark).
Bake til kakene er svakt brunet og satt på utsiden, men likevel myk og puffy i midten, ca 14 minutter, roter kakebrettene forfra og bakover og topp til bunn halvveis gjennom steketiden. Avkjøl kakene helt på bakepapiret.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar